Kort nieuws

Auto over de kop op de Hogering

Auto over de kop op de Hogering-1Zaterdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt naar de Hogering ter hoogte van Waterwijk voor een melding van een eenzijdig ongeval. Volgens de politie is de auto over de kop geslagen. In de auto waren geen personen meer aanwezig. De ambulancedienst heeft één persoon nagekeken in de ambulance, maar deze hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

De brandweer werd vervolgens gealarmeerd om de auto ‘veilig’ te stellen. Zij hebben de accu losgekoppeld van de motor en konden daarna al snel weer retour. Tijdens het ongeval was er één rijstrook in de richting van Almere Stad afgesloten voor het verkeer, maar dat zorgde niet voor verkeershinder.

De berger was snel ter plaatse en heeft de auto geborgen, de verzekering zal verder de schade afhandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *