Kort nieuws

Aanrijding Hollandsedreef, geen gewonden

Zaterdagavond zijn de hulpdiensten rond 19:35 uur uitgerukt naar de kruising van de Hollandsedreef met de Bartokweg. Door een onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in aanrijding. Door de kop-staart aanrijding belandde één van de auto`s in de berm.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Op locatie bleek dat er niemand bekneld zat en daarom heeft de brandweer alleen de voertuigen veilig gesteld . Eén persoon is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Een berger heeft beide auto`s meegenomen. De Hollandsedreef is in de richting van de Hogering enige tijd gesloten geweest, maar kon al snel weer open.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *