Persberichten

Inbrekers aangehouden in Waterwijk; woninginbraak Zeewolde

PB_0006Op vrijdagavond 10 oktober zijn twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak in Zeewolde.

Rond 21.00 uur kreeg de politie melding van een woninginbraak aan de Dasselaarweg in Zeewolde. Daar waren meerdere goederen weggenomen, waaronder een geldbedrag en autosleutels. De auto van de bewoner was ook gestolen. Via de meldkamer werd opgeroepen naar deze auto uit te kijken en al snel zag een agent de auto rijden in de Waterwijk. Agenten gingen in de wijk op zoek naar de auto en troffen deze uiteindelijk aan op de Sterrogstraat. In de auto zaten de twee verdachten. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht maar kon met hulp van andere eenheden worden opgepakt. De 18-jarige en 27-jarige mannen uit Almere werden aangehouden.

Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek naar betrokkenheid bij meerdere inbraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *