Persberichten

Getuigen gezocht voor straatroof Parkwijk

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Op donderdagavond 30 oktober werden drie jongens op de Boomgaardbrug het slachtoffer van een poging beroving.

Rond 20.00 uur fietsten een 14-jarige en twee 15-jarige jongens over het fietspad in de richting van Parkwijk toen zij door vier jongens op een fiets hen de weg blokkeerden. De 14-jarige jongen wist te ontkomen. Het viertal eisten geld of goederen van de jongens. Toen zij door kregen dat de slachtoffers geen spullen bij zich hadden, gingen zij er op hun fietsen vandoor richting het centrum.

Signalementen

De daders werden geschat tussen de 15 en 17 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.80 m lang. Zij hadden allen een slank postuur en een licht getinte huid. Een jongen zou negroïde uiterlijk hebben. Zij reden allemaal op een fiets.

De politie vraagt getuigen of personen met meer informatie om contact op te nemen met de politie Almere via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *