Persberichten

Almeerder met geweld bestolen van geld en telefoon

PB_000657-jarige Almeerder slachtoffer straatroof Bataviastraat.

Een 57-jarige inwoner van Almere werd zondag 12 oktober het slachtoffer van een straatroof op de Bataviastraat in Almere. Rond 02.30 uur liep de Almeerder over de Laan der V.O.C. toen twee personen hem om een sigaret vroegen. De Almeerder draaide voor beide mannen een shaggie en liep vervolgens door. De twee bleven echter achter de Almeerder aanlopen en grepen hem op de Bataviastraat ter hoogte van de Lastdragerstraat van achteren vast. Zijn arm werd met kracht naar achteren gedraaid en de Almeerder werd tegen een muur gedrukt. De twee mannen vroegen hem om geld en zijn telefoon. De twee mannen gingen er vervolgens met deze buit vandoor in de richting van de Koopvaarderbrug. Eenmaal thuis waarschuwde de Almeerder de politie.

Signalementen

Twee mannen met een lichtgetinte huidskleur. De een was ongeveer 1.75 meter lang, had kort donker achterover gekamd haar en was rond de 17/18 jaar oud. De andere man was ongeveer 1.80 meter lang en droeg een donkerkleurig vest met capuchon.

Mocht u getuige zijn geweest van deze straatroof of heeft u meer informatie, bel dan met 0900 8844. Anoniem melding doen kan via 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *