Nieuws

Achtervolging gestolen auto van Almere naar Amsterdam

politie heliDonderdag zijn twee autodieven opgepakt in Amsterdam. De achtervolging begon in Almere.

De eigenaresse van de auto, die gestolen werd op 8 oktober vanuit de Bloemenbuurt, zag gister haar auto rijden toen ze uit haar werk kwam. Ze twijfelde geen moment en ging achter haar voertuig aan om de daders op film vast te leggen. Volgens de eigenaresse, op Facebook, was zij bij de daders ook opgevallen omdat ze veracht achter ze aanreed. Op dat moment reden ze een fietspad op waarna ze besloot 112 te bellen. De politie kwam snel in actie maar wist de daders niet direct te pakken.

Een wilde achtervolging begon over de A6  richting Amsterdam. Met twee politiehelikopters en velen politievoertuigen ging de rit verder over de A1. In Amsterdam Zuidoost konden de dieven geen kant meer op en zijn ze door de politie opgepakt. De eigenaresse bedankt na de goede afloop de agenten van de politie Flevoland via Facebook.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *