Persberichten

Twee autodieven aangehouden in Tussen de Vaarten

politie persIn de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 september heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van autodiefstal.

Rond 03.15 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen zich verdacht gedroegen rondom een aantal geparkeerde auto’s aan de Jan Steenstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat er op de Jan Steenstraat en de Pieter Breughelstraat verschillende auto’s open stonden en doorzocht waren.

Tijdens het zoeken in de omgeving zagen agenten twee mannen op de Kapitein de Langestraat met een grote tas. Op het moment dat de agenten hun aanspraken, bleek de tas grotendeels leeg te zijn. In de omgeving troffen agenten een zak met spullen aan die vermoedelijk afkomstig zijn uit de auto’s. De mannen, 18 en 19 jaar (woonplaats onbekend) zijn overgebracht naar het bureau, waar proces-verbaal tegen ze wordt opgemaakt.

Auto met Litouws kenteken gezocht

De recherche is in het kader van het onderzoek op zoek naar getuigen van de inbraken. Ook zoeken we een voertuig met een Litouws kenteken (wit bord met zwarte tekens en de afkorting LT). Staat er in de omgeving van Parkwijk, Tussen de Vaarten of de Verzetswijk al de hele dag een voertuig met een Litouws kenteken stil? Neemt u dan contact op met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *