Nieuws

Inzet traumahelikopter bij scooterongeval

Zondagavond is het personeel van de traumahelikopter uit Amsterdam ingezet bij een scooterongeval op de Evenaar. Volgens de politie kwamen even na zes uur op het fietspad tussen de Spectrumdreef en de Atlasdreef een fietser en een scooter met elkaar in botsing bij een inhaalmanoeuvre. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Eén persoon raakte zodanig gewond dat de hulp van de trauma arts werd ingeroepen om ter plaatse ondersteuning te bieden aan het ambulancepersoneel. De gewonde is vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd.

Een tweede ambulance was ter plaatse om een andere betrokkene te behandelen. Of deze persoon ook naar het ziekenhuis is vervoerd is op dit moment onbekend.

Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de aanleiding van het ongeval. Het fietspad en de toegang tot de Sumatraweg zijn daarvoor enige tijd afgesloten geweest. De aanwezigheid van de traumahelikopter trok veel kijkers naar de Evenaar.

 

5 gedachten over “Inzet traumahelikopter bij scooterongeval

 • dit krijg je als je de scooters op de fiets pad weert

  Beantwoorden
  • Bezorger

   Want daarvoor hadden we nog geen snorbrommers op ’t fietspad?

 • Ik ben ontzettend benieuwd hoe het met de dame in kwestie is!!! Ik heb het helaas allemaal zien gebeuren……

  Beantwoorden
  • Hallo
   Wat heeft u precies gezien ? Ik heb lig nog in het ziekenhuid met hersen breuk en bloedingen. Verder veel kneuzingen.

   Groetjes

 • Harkema

  Heb het zondagmiddag ook horen gebeuren vanuit de cafetaria, blij te lezen dat de zwaargewonde dame weer communiceren kan. Kippevel. Beterschap meid !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *