Kort nieuws

Flinke schade na aanrijding Buitenhoutsedreef

Op de kruising van de Buitenhoutsedreef met de Dwergkonijnstraat heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een auto komende vanaf de rotonde Westelijk Halfrond stak de kruising over waarbij de auto werd geraakt door een auto die afsloeg naar de Dwergkonijnstraat. Bij de aanrijding raakten beide auto’s zwaar beschadigd. Na controle door het ambulancepersoneel bleek er gelukkig niemand gewond te zijn geraakt. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Een berger heeft beide auto’s afgesleept.

 

Een gedachte over “Flinke schade na aanrijding Buitenhoutsedreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *