Nieuws

Auto vliegt uit de bocht in Max Takstraat

Woensdagavond is in Filmwijk een auto uit de bocht gevlogen en hierbij op zijn kant terecht gekomen. Dit gebeurde iets na 21:00 uur in de Max Takstraat. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en trof de verlaten auto aan. Even later werden in een woning twee personen aangehouden. Zij naar het politiebureau gebracht.

Volgens buurtbewoners reed de auto al eerder met verhoogde snelheid door de wijk. Ondertussen was ook een bergingsbedrijf gearriveerd om de auto weer overeind te zetten en mee te nemen. Wie van de inzittenden de bestuurder is geweest zal uit verder onderzoek moeten blijken. Of de in de auto aangetroffen geopende blikken bier ook een rol hebben gespeeld zal eveneens worden onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *