Kort nieuws

Auto uit de bocht op de Polderdreef

Op de Polderdreef is in de nacht van zaterdag op zondag rond half één een auto uit de bocht gevlogen en tegen een paal tot stilstand gekomen. Omdat twee inzittenden daarbij mogelijk verwondingen hadden opgelopen is een ambulance ter plaatse gekomen.

De auto reed op de Polderdreef richting de Koppeldreef, toen de bestuurder in de bocht ter hoogte van de Middachtenlaan de macht over het stuur verloor. Het voertuig kwam in de berm terecht, schampte een bord en botste vervolgens vol op een paal met een informatiebord. De auto raakte zodanig beschadigd dat deze door een berger moest worden opgehaald. De inzittenden bleken na controle door het ambulancepersoneel niet gewond te zijn geraakt. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *