Nieuws

Auto op dak gerold bij aanrijding Evenaar

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft dinsdagochtend om half negen een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén van de voertuigen is daarbij op het dak beland. De bestuurster van deze auto leek niet zelf uit het voertuig te kunnen komen, waarop alle hulpdiensten werden gealarmeerd. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen.

Met behulp van de brandweer is de vrouw uit haar benarde positie bevrijd en zij werd vervolgens in de ambulance onderzocht. Daar bleek al snel dat zij geen noemenswaardig letsel had opgelopen en niet mee hoefde naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd afgemeld.

De vrouw stak de noordelijke rijbaan van de Evenaar over richting de Atlasdreef, toen zij kennelijk verzuimde voorrang te verlenen aan een auto die op de Evenaar reed. Zij werd vol in de flank geraakt, waarop haar auto om de as is gaan draaien en is omgerold. De politie maakt proces verbaal op voor het niet verlenen van voorrang. Verkeersspecialisten van de politie hebben ter plaatse onderzoek gedaan en beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Het overige verkeer heeft tot na tien uur last gehad van omleidingsroutes.

2 gedachten over “Auto op dak gerold bij aanrijding Evenaar

  • avalon1509

    slachtoffer is bevrijd door twee omstanders en een hulpverlener van het rode kruis brandweer kwam er niet aan te pas.

    Beantwoorden
    • Jos van der Lelie

      Dank voor de toevoeging. Bovenstaande is wat de politie mij ter plaatse aan informatie heeft gegeven, maar daar kan natuurlijk altijd iets niet juist aan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *