Kort nieuws

Aanrijding met flinke schade tussen auto en bus

In de nacht van zaterdag op zondag is tegen half twee op de Evenaar een aanrijding gebeurd tussen een auto en een bus. Een automobilist wilde de noordelijke rijbaan van de Evenaar oversteken ter hoogte van de Rio de Janeirostraat toen hij in botsing kwam met een stadsbus. Door de flinke klap draaide de auto 180 graden om zijn as en werden de airbags geactiveerd.

De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel nagekeken. Op een lichte verwonding aan de voet na, welke ter plaatse kon worden verbonden, bleek hij verder geen letsel te hebben opgelopen. Inzittenden van de bus konden overstappen in een andere bus en na enige vertraging hun reis voortzetten.

De auto raakte zodanig beschadigd dat deze niet meer kon rijden en door een bergingsbedrijf moest worden opgehaald. De bus had schade aan de voorzijde, waaronder een verbrijzelde ruit, en werd uit de dienst genomen en naar de remise gereden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *