Nieuws

Woningbrand in Danswijk moeilijk te bestrijden

Dinsdagmiddag om kwart over vier zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een woningbrand in de Florrie Rodrigostraat in Danswijk. Er kwam lichte rookontwikkeling uit de woning, waarna buurtbewoners de brandweer hebben gebeld. De brandweer heeft met een stormram de deur van de woning eruit gebeukt. In de woning werd in eerste instantie geen vuur aangetroffen. De hoogwerker heeft vervolgens in het dak onderzoek gedaan. Later is er ook in de kruipruimte gezocht. Hier bleek uiteindelijk een vuurhaard te zitten en kwam er veel rook vrij. Mogelijk was deze ook naar de spouwmuren doorgeslagen. De brandweer is ruim een uur bezig geweest met het incident. De bewoners van de woning zijn waren op het moment van de brand niet thuis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *