Persberichten

Vrouw aangevallen bij uitlaten hond Beatrixpark

politiepersEen 29-jarige man uit Almere is dinsdag 12 augustus aangehouden, omdat hij een 26-jarige vrouw, eveneens uit Almere heeft aangevallen. De vrouw raakte gewond aan haar hals en werd met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De 29-jarige man zit vast voor onderzoek en verhoor.

Agenten kregen omstreeks 11.25 uur een melding dat een vrouw was aangevallen bij het uitlaten van haar aangelijnde hond in het Koningin Beatrixpark. De vrouw sprak de 29-jarige man aan over het feit dat hij zijn hond daar los liet lopen. De Almeerder viel hierop de vrouw aan, gooide haar op de grond en kneep voor korte tijd haar keel dicht.

Verdachte meldt zich bij zoekende agenten

Hierna fietste de Almeerder weg en zochten agenten in de omgeving naar de man. Ter hoogte van de Keizerstraat sprak de Almeerder zelf de zoekende agenten aan en verklaarde dat hij bij het incident was betrokken. Hierop werd hij aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar werd hij na zijn voorgeleiding aan de hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *