Persberichten

Twee winkeldieven aangehouden

politieZondagmiddag 24 augustus rond 16.45 uur heeft de beveiliger van een winkel aan de Diagonaal twee verdachten aangehouden voor het plegen van verschillende winkeldiefstallen.

In de winkel was een groepje van vier vrouwen aanwezig, die voor ruim 800 euro aan parfum stalen. Dit werd door de beveiliger gezien, waarna hij de vrouwen volgden. De vrouwen splitsten zich op, waarna twee van hen konden worden aangehouden door de beveiliger. De vrouwen hadden nog veel meer spullen van minimaal vijf andere winkels gestolen. De vrouwen, 34 jaar uit Zeist en 29 jaar uit Den Haag, zijn overgedragen aan de politie en meegenomen naar het bureau, waar ze in verzekering zijn gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *