Persberichten

Twee jongens aangehouden voor diefstal bromfiets bij station Parkwijk

PolitielogoIn de vroege ochtend van donderdag 14 augustus zijn twee jongens uit Almere aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van een bromfiets.

Rond 04.50 uur kreeg de politie een melding dat een drietal jongeren een bromfiets had gestolen in de omgeving van station Parkwijk. Agenten gingen ernaartoe en zagen daar een aantal personen rennen over de busbaan in de richting van de Kapitein de Langestraat.

De agenten zijn in de omgeving gaan zoeken naar de verdachten en konden, aan de hand van het doorgegeven signalement, kort na elkaar een 16-jarige jongen en een 14-jarige jongen aanhouden. De betreffende bromfiets was in de bosjes achtergelaten, deze is door de agenten meegenomen. De jongens zijn meegenomen naar het bureau, waar hun thuisfront op de hoogte is gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *