Nieuws

Twee branden Eilandenbuurt, mogelijk brandstichting

In de nacht van donderdag op vrijdag is de brandweer uitgerukt voor twee branden in de Eilandenbuurt. De eerste brand werd rond kwart over één ontdekt in de Mallorcastraat. Een container en een schutting zijn in vlammen opgegaan. Een alerte buurtbewoner heeft erger kunnen voorkomen.

Een kwartier later werd er in de Corsicastraat nog een brand ontdekt. Er bleek een schuur in lichterlaaie te staan. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer had de brand na enige tijd onder controle. De schuur kan als verloren worden beschouwd.

Bij beide branden raakte tot dusver bekend niemand gewond.

De politie zal de branden nader onderzoeken omdat er een vermoeden is van brandstichting. Heeft u tips of informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *