Nieuws

Twee auto’s total loss door brand

Op de Wipmolenweg is in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto volledig uitgebrand. De brandweer werd tegen half twee voor de autobrand gealarmeerd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit. Met behulp van schuim werd de brand geblust. De direct naast de brandende auto geparkeerde auto liep eveneens flinke brandschade op over de gehele zijkant. Volgens de brandweer kan ook deze auto gezien de leeftijd als verloren worden beschouwd.

De eigenaren van beide auto’s werden tijdens de bluswerkzaamheden gewaarschuwd en kwamen naar buiten om de schade aan hun voertuigen te bekijken. De politie heeft met de eigenaren¬†voor verdere afhandeling gezorgd.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt verder of er sprake is van brandstichting. Er is een buurtonderzoek ingesteld en technisch onderzoek verricht. Getuigen die iets hebben gezien wat in verband kan worden gebracht met dit incident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *