Persberichten

Twee aanhoudingen voor poging inbraak in de Schapenmeent

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3In de Schapenmeent hielden agenten twee mannen aan, omdat zij mogelijk betrokken waren bij een poging tot inbraak. De politie reageerde donderdagmiddag 7 augustus op een melding van een alerte getuige.

Rond 13.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die zag dat twee mannen zich verdacht ophielden bij de toegangsdeur van een woning aan de Schapenmeent. De getuige belde direct de politie. Agenten waren snel ter plaatse en konden daar een 21-jarige man uit IJsselstein en een 22-jarige man uit Almere aanhouden.

Uit onderzoek bleek dat de twee mannen vermoedelijk op zoek waren naar pinpassen die zij op de naam van de bewoonster hadden aangevraagd. De verdachten hadden reeds voorwerk verricht. Ze hadden de bewoonster een aantal dagen daarvoor al telefonisch gesproken en getracht persoonlijke informatie te ontfutselen. Recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *