Nieuws

Tuinhuisje uitgebrand op volkstuin Kruidenwijk

Zondagochtend is een tuinhuisje op volkstuincomplex Kruidentuin aan de Kroonkruidstraat volledig uitgebrand. Om zes uur werden de hulpdiensten voor de brand gealarmeerd, maar ter plaatse bleek dat er niets meer van het huisje te redden was. Het stond al volledig in brand.

De brandweer had enige moeite de brand te blussen, omdat de vlammen onder het ingestorte dak bleven oplaaien. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Pas tegen zeven uur leek het vuur geheel te zijn gedoofd.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. De laatste tijd zijn er meer branden en vernielingen geweest in huisjes op een volkstuincomplex, zoals op een complex aan De Gouwen in Almere Haven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *