Persberichten

Politie zoekt getuigen van mishandeling

PB_0856In de nacht van vrijdag 25 juli 2014 vond er een mishandeling plaats in het uitgaansgebied op de Grote Markt / Koopmanstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen 04.00 en 04.20 uur ontstond er een vechtpartij op het terras voor de uitgaansgelegenheid Le Baron, waarbij het slachtoffer in zijn gezicht werd geslagen. Hierdoor kwam hij ten val waarbij hij met zijn been achter een terrasafscheiding bleef haken. Hij liep hierbij een enkelbreuk op.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie. Met name jongeren die zich in een groep in de omgeving van Le Baron bevonden wil de politie graag spreken. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *