Persberichten

Politie arresteert twee autokrakers

politiebureauVrijdagochtend 1 augustus hield de politie twee mannen uit Utrecht aan op verdenking van autokraak.

Tijdens surveillance in Almere-Poort zagen agenten twee mannen op verschillende plekken rond auto’s hangen. Toen zij de mannen later rond 04.30 uur met gevulde plastic tassen zagen fietsen in de omgeving van de Castorstraat, spraken zij hen aan. Eén van de mannen ging er vandoor. De ander, een 19-jarige man uit Utrecht, werd daarop aangehouden. Enkele minuten later kreeg de politie de melding dat iemand twee plastic tassen verstopte bij het Freyjaplantsoen. De agenten hielden daar een 23-jarige man uit Utrecht aan, die zij herkenden als de eerder gevluchte man. In de plastic tassen werden verschillende navigatiesystemen aangetroffen. De fiets van de 19-jarige stond geregistreerd als gestolen en werd in beslag genomen. De beide mannen werden naar het bureau overgebracht en ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *