Kort nieuws

Flinke schade na eenzijdig ongeval Oosterdreef

Op de Oosterdreef is maandagavond een auto tegen een lichtmast gereden, waarbij flinke schade is ontstaan. De auto reed rond zeven uur ter hoogte van de Achterwerf toen de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en over de vluchtheuvel heen reed. De lichtmast is daardoor omver gegaan en kwam over de rotonde te liggen. Door de flinke ravage die was aangericht en de mogelijke ernst van het ongeval werden de brandweer en de ambulancedienst gealarmeerd.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek echter dat de bestuurder niet alleen uit de auto heeft kunnen stappen, maar zelfs de plaats van het ongeval had verlaten. Brandweer en ambulance konden daarom weer terugkeren. De politie heeft ter plaatse het verkeer geregeld en een berger heeft zich over de verlaten auto ontfermd. Het overige verkeer kon met enige hinder de rotonde passeren. Over het lot van de bestuurder is tot op heden nog niets bekend.

Foto’s 1 en 2: Dominique Dijxhoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *