Nieuws

Aanrijding tussen auto en stadsbus tijdens werkzaamheden

Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een ongeval met mogelijke beknelling in Almere Poort. Op de busbaan bij de kruising Europalaan waren een auto en een stadsbus met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte gewond.

Drie ambulances en de traumahelikopter werden ter plaatse gevraagd om de mogelijke gewonden te verzorgen. Al snel werd duidelijk dat de inzet van het Mobiel Medisch Team niet nodig was. Omdat er geen sprake was van beknelde personen kon ook de brandweer, na het veiligstellen van het betrokken voertuig, weer retour kazerne. Eén passagier uit de bus werd in de ambulance nagekeken op verwondingen, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een inzittende van de personenauto werd ter controle naar het Flevoziekenhuis gebracht.

De kruising werd voor zowel het bus- als autoverkeer geheel afgesloten. De verkeerslichten die de betreffende kruising beveiligen waren buiten werking toen het ongeval gebeurde, dit was ook aangegeven met borden. De politie zal zich verder buigen over de exacte toedracht van het ongeval.

Een gedachte over “Aanrijding tussen auto en stadsbus tijdens werkzaamheden

  • ik zag het gebeuren ,vreselijk hoe hard de bus reed, er zat een kleine kindje in de auto.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *