Persberichten

Aanhouding voor verboden wapenbezit

PB_0006Een 26-jarige man uit Almere is vrijdagavond aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding dat iemand op het Festivalplein een schot in de lucht zou hebben gelost met een vuurwapen.

Agenten gingen er op af en troffen meerdere personen aan. Niemand was gewond. Het vuurwapen bleek verstopt bij een prullenbak en werd in beslag genomen. Op de grond troffen de agenten een zakje met vermoedelijk drugs aan.

De identiteit van de aanwezigen werd vastgesteld. Op basis van het signalement en overige informatie hield de politie de 26-jarige Almeerder aan. Nader onderzoek moet duidelijk maken of hij in verband kan worden gebracht met het vuurwapen en of er is geschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *