Persberichten

Aanhouding na poging overval winkel Grote Markt

29-GJK-4Maandagmiddag is een 27-jarige vrouw op de Grote Markt aangehouden nadat ze winkelpersoneel had bedreigd. Ook heeft de vrouw geprobeerd geld te stelen. De poging van de vrouw was niet succesvol en ze kon worden overmeesterd.

Herhaling
De vrouw wordt tevens verdacht van de overval op een winkel in Hilversum. Een medewerkster werd aldaar bedreigd waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Een 23-jarige vrouw werd later op de dag aangehouden, maar bleek na verhoor en onderzoek niets met de overval te maken te hebben. Het overvallenteam zette het onderzoek voort en kwam achter de identiteit van de verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De vrouw zit vast voor verhoor en zal donderdag 28 augustus worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *