Kort nieuws

Vrachtwagen vast door omzeilen hoogtebeperking

Een vrachtwagen is vrijdagavond vast komen te zitten langs de Polluxstraat in Almere Poort. De chauffeur dacht zijn vrachtwagen met oplegger om een portaal heen te sturen die moet voorkomen dat voertuigen die te hoog zijn de weg op kunnen rijden. De vrachtwagencombinatie bleek echter te zwaar te zijn voor het zand wat naast de weg ligt en hierdoor zakte de vrachtwagen weg. Een andere vrachtwagen en een jeep schoten de chauffeur te hulp. De jeep bleek niet veel slagkracht te hebben en kwam ook vast te zitten. De tweede vrachtauto kon de jeep snel weer lostrekken. Of en hoe de vrachtauto die zich vastgereden heeft uiteindelijk nog is losgekomen is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *