Nieuws

Inval in woning Stedenwijk na melding van gewapende mannen

Een groot aantal politieagenten is maandagavond in de omgeving van de Eindhovenstraat en de Bredaweg in Stedenwijk op de been geweest. Rond kwart voor zeven kreeg de politie een melding binnen van een iemand die had gezien dat twee personen een woning in de Eindhovenstraat waren binnengegaan. Ze zouden hierbij vuurwapens in hun handen hebben gehad.  Nadat de politie ter plaatse kwam werd de omgeving ruim afgezet en werden buurtbewoners uit de betreffende straten wordt verzocht om binnen te blijven. Vanwege de situatie werd ook een onderhandelaar en het arrestatieteam opgeroepen die ter plaatse kwamen.
Rond 20.45 uur werd uiteindelijk een inval gedaan door het arrestatieteam. In de woning werden uiteindelijk geen mensen aangetroffen. Wel werd de aanwezigheid van een reeds gerooide wietplantage ontdekt. Kort na de inval werd het afgezette gebied weer vrijgegeven.  De politie neemt de zaak verder in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *