Kort nieuws

Eenzijdig ongeval met gewonden Koppeldreef

Zaterdagmiddag even voor zes uur is een auto op de Koppeldreef tegen een lichtmast gereden. De bestuurder reed in de richting van het Westelijk Halfrond en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto kwam op de afscheiding terecht tussen de rijbaan en het fietspad en reed daar tegen een lichtmast, welke compleet plat werd gereden en onder de auto terecht kwam. Door de hevige klap kwam glas en enkele andere brokstukken ongeveer 40 meter verder op de rijbaan terecht.

Een ambulance en de Rapid Responder van de GGD kwamen ter plaatse om meerdere gewonden te behandelen. Twee personen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde inzittende kon ter plaatse worden behandeld.

De auto is door een berger meegenomen. Een medewerker van of namens de gemeente kwam ter plaatse om zich over de lichtmast te ontfermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *