Kort nieuws

Eén gewonde bij ongeval tussen auto en bus in Verzetswijk

Woensdagavond rond kwart over zeven heeft er op een busbaanovergang in Verzetswijk een ongeval plaatsgevonden tussen een stadsbus en een auto. De auto werd bij de overgang ter hoogte van het Geuzenpad vol in de flank geraakt door de stadsbus die vanuit Parkwijk richting Tussen de Vaarten reed. Meerdere passagiers uit de bus werden nagekeken op verwondingen door het toegesnelde ambulancepersoneel. Uiteindelijk is één man met mogelijk nek en-/of rug-letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de botsing. Het busverkeer is in beide richtingen voor langere tijd gestremd geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *