Nieuws

Duikers komen in actie voor beknelde meerkoet

Zondagavond is de brandweer met een duikteam uitgerukt naar de Koopvaardersbrug in de Oostvaardersbuurt. Een meerkoet was bekneld komen te zitten in een brugpilaar en kon hier niet meer zelfstandig uitkomen. De brugpilaar is gemaakt van metalen tralies waardoor de meerkoet geen kant meer op kon. De brandweer is met duikers het water ingegaan om de meerkoet te bevrijden uit zijn benarde positie. De onderkant van de brugpilaar bleek open te zijn waardoor de meerkoet met enige moeite gegrepen kon worden door de duiker. Eenmaal bevrijd zwom de meerkoet snel weg en konden de hulpdiensten weer retour.

Een gedachte over “Duikers komen in actie voor beknelde meerkoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *