Persberichten

Drie hennepkwekerijen opgerold in Buiten

Wietplantage wolkenveld (5)Maandag 7 juli heeft de politie drie hennepkwekerijen opgerold in Almere.

Naar aanleiding van meldingen en politieonderzoek bezocht de politie maandag drie adressen in Almere en trof daar hennepkwekerijen aan. Op de J.B. Bakemaweg was niemand thuis, maar werden de bijna honderd aangetroffen planten in beslag genomen en vernietigd. Omdat het sterke vermoeden bestaat dat de bewoner vermogen verkreeg uit de hennepteelt, werd een motor in beslag genomen. Op de Seringstraat lag de hennepoogst te drogen. Ongeveer 7 kilo hennep werd hier in beslag genomen en vernietigd. Een 46-jarige man uit Almere werd hier aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Op de Korenbloemweg werden 26 planten aangetroffen en vernietigd. Een 52-jarige man uit Almere zal worden gehoord. Op de drie adressen werd ook illegaal stroom afgetapt, waarvoor de eigenaren nog moeten betalen.

De politie heeft de drie zaken in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *