Kort nieuws

Drie hennepkwekerijen ontmanteld in panden Argonweg

Maandag 14 juli heeft de politie drie hennepkwekerijen ontmanteld op de Argonweg.

Naar aanleiding van een melding troffen agenten in een pand op de Argonweg een hennepkwekerij aan met 88 hennepplanten. De kwekerij werd geruimd, en onderzoek in het pand leidde naar een ander pand in dezelfde straat, waar ook een hennepkwekerij werd aangetroffen. Hier stonden 96 planten, die ook geruimd werden. Tijdens het ruimen van deze hennepkwekerij, zag een medewerker een man een tegenoverliggend pand binnengaan, en wilde hem een getuigenverklaring vragen over het pand waar geruimd werd. Toen zag de medewerker in dat pand ook spullen die gebruikt worden in de hennepteelt. Agenten gingen kijken en troffen ook bij deze man een hennepkwekerij aan, met ongeveer 350 planten. Zij hielden de man, 45 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan. De politie heeft de zaken in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *