Kort nieuws

Drie aanhoudingen bij hennepkwekerij Muziekwijk

De politie heeft woensdagavond drie mensen aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn bij het kweken van hennep in een bedrijfspand aan de Josephine Bakerstraat in de Almeerse Muziekwijk. In het bedrijfspand trof de politie een wietplantage aan van ongeveer 250 planten. In het pand werd illegaal gewoond en er is enige tijd geleden brand geweest die door de vermoedelijk ‘bewoners’ geblust is. De brand is niet bij de brandweer gemeld waardoor de gevaarlijke situatie niet eerder is aangetroffen. Het hennepteam van de politie is enige tijd bezig geweest met het ruimen van de plantage. Al het in beslag genomen materiaal zal worden vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *