Kort nieuws

Auto uit de bocht op de Polderdreef

Op de Polderdreef is woensdagavond rond half tien een auto uit de bocht gevlogen. Het voertuig reed vanaf de Koppeldreef richting Buitenring toen de bestuurder in de bocht bij Doe Mere, ter hoogte van de Middachtenlaan de macht over het stuur verloor. Een verkeerszuil op de vluchtheuvel werd van zijn plek gereden, waarna de auto de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer overstak en aan de andere kant van de weg tegen een lichtmast knalde. De lichtmast is door de botsing uit de grond gereden.

De bestuurder is door ambulancepersoneel op de wervelplank geïmmobiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De aard van de verwondingen is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *