Kort nieuws

Aanrijding tussen scooter en auto Bartokweg

Woensdag zijn een auto en een scooter met elkaar in aanrijding gekomen op de Bartokweg. Op de kruising met het Chopinpad bij station Muziekwijk, vaker plaats van soortgelijke ongevallen, ging het rond het middaguur mis. Een automobilist die uit de richting van de Louis Armstrongweg onder het spoor door reed botste tegen een scooter die op het Chopinpad reed richting het centrum. De scooterrijdster heeft daarbij letsel opgelopen aan een voet. Een toevallig passerende militair met medische achtergrond heeft eerste hulp verleend en het slachtoffer is even later per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *