Kort nieuws

Vrouw gewond na kop-staart aanrijding Hogering

Woensdagmiddag is er een aanrijding gebeurd op de Hogering vlak voor de kruising met de Markerdreef. Op de voorsorteerstrook richting de Markerdreef ging het mis. Twee auto’s botsten op elkaar en de mevrouw in de voorste auto raakte gewond. Zij is ge├»mmobiliseerd op de wervelplank en vervoerd naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen hebben de schadeformulieren ingevuld. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval en na een half uur werd de rijbaan vrijgemaakt.

Een gedachte over “Vrouw gewond na kop-staart aanrijding Hogering

  • beste het waren 3 autos de derde had slecht krasjes op de voorbumper omdat de vrouw van de middelste aanrijding na de botsing achteruit reed waarvan akte

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *