Kort nieuws

Verkeersopstopping na ongeval Stedendreef

Dinsdagochtend moesten de ambulancedienst en de politie uitrukken voor een ongeval op de Stedendreef. Net voorbij de Middelburgweg ging het mis en kwamen diverse auto’s met elkaar in botsing. Hierbij raakten twee mensen gewond. Eén slachtoffer zat nog in het voertuig toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen en is daarna op de wervelplank geïmmobiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd met mogelijk rug en nekklachten. Het andere slachtoffer kon lopend naar de ambulance, de aard van de verwondingen is niet bekend.

Door de werkzaamheden voor de verbreding van de Stedendreef was het voor de ambulance een iets lastiger bereikbare plek. Hierdoor moeten de hulpdiensten nu meer gebruik maken van routes door de woonwijk als ze van de busbaan afkomen. De Stedendreef is net na de Middelburgweg enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest, waardoor het overige verkeer via de woonwijk moest worden omgeleid. Na anderhalf uur werd de weg weer vrijgegeven. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *