Kort nieuws

Twee aanrijdingen binnen 24 uur Hospitaaldreef

Afgelopen 24 uur hebben er twee aanrijdingen plaatsgevonden op de Hospitaaldreef. Dinsdagmiddag kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op een rotonde op de Hospitaaldreef. Hierbij raakte niemand gewond. Woensdagochtend ging het echter weer mis. Een fietser en een auto zagen elkaar over het hoofd waarna ze met elkaar in botsing kwamen. Hierbij raakte de fietser gewond. Deze is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Foto 1-2: Ongeval woensdagochtend

Foto 3: Ongeval dinsdagmiddag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *