Nieuws

Politie rolt hennepkwekerij op in bedrijfspand

Donderdagmiddag heeft de politie een hennepkwekerij opgerold die zich in een bedrijfspand bevond aan de Grindzuigerstraat in Almere Buiten.

Op basis van binnengekomen informatie dat hier een hennepkwekerij zou zijn, gingen agenten rond 10.35 uur bij een pand aan de Grindzuigerstraat naar binnen. Zij troffen daar twee mannen aan en een hennepkwekerij waar net geoogst was. Een derde verdachte hield zich verscholen achter een kast. Een politiehond speurde deze man op.

De drie mannen, van 20, 23 en 26 jaar (woonplaats onbekend), werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Het bedrijfspand bestaat uit een kantoorgebouw en een aangrenzend goederenmagazijn. De politie is zowel op de bovenverdieping van het kantoorgebouw als in het magazijn bezig geweest met onderzoek. Een zijdeur van het magazijn was geheel verwijderd en stond tegen de gevel. Ook zijn er agenten op het dak van het magazijn geweest.

Hoe groot de plantage is geweest werd niet bekend gemaakt. Het ontmantelen en ontruimen van de plantage heeft tot in de avond geduurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *