Nieuws

Politie haalt man van het dak in Hofmark

De politie heeft dinsdagmiddag een man van het dak gehaald van een woning in de Hofmark in Haven. Volgens een woordvoerder van de politie gingen agenten bij de woning van de man langs omdat hij nog openstaande boetes had. De man vluchtte bij de komst van de politie het dak op en wilde er niet meer vanaf komen. De politie kwam daarna met extra eenheden ter plaatse en ook een aanhoudingseenheid werd ingeschakeld. Toen een agent uiteindelijk onopvallend van bovenaf naderde klom de man naar beneden en kon hij worden aangehouden. Hij is daarna naar het politiebureau overgebracht. Volgens buurtbewoners heeft er eerder op de dag ook een vechtpartij plaatsgevonden waarbij de verdachte betrokken zou zijn geweest. Vanwege de inzet werd een deel van de Hofmark afgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *