Persberichten

Man opgepakt voor heling van twee scooters

politie persOp maandag 9 juni is een 22-jarige man aangehouden op het Middenhof voor heling van twee scooters.

Op maandagmiddag 9 juni rond 12:45 uur kregen agenten de melding dat er een scooter in een achtertuin van een woning op het Middenhof stond, die mogelijk gestolen zou zijn. Het bleek inderdaad te gaan om een scooter die eerder gestolen was op de Stationsstraat in Almere. Op het moment dat de agenten bezig waren met hun onderzoek, kwam een man aanrijden op een andere scooter die eerder gestolen bleek te zijn op station Amsterdam Centraal. De verdachte, een 22-jarige man uit Leeuwarden, is hierop aangehouden. Beide scooters zijn in beslag genomen en de politie doet nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *