Persberichten

Man dreigt met mes en wapenstok

politie persEen 36-jarige man uit Almere is zaterdag 21 juni rond 06.55 uur op de Grote Markt aangehouden. Bij een ruzie met een andere man had hij een mes en een wapenstok in zijn handen.

Na de melding gingen agenten direct naar de Grote Markt. Zij zagen daar de verdachte staan met een andere man die hem probeerde te kalmeren. De Almeerder had geen mes in zijn hand, wel nog de wapenstok. De agenten pakten de Almeerder vast en brachten hem naar de grond om hem daar te kunnen boeien. De man verzette zich, waardoor de agenten geweld moesten toepassen. Hierna staakte de man zijn verzet en kon hij worden geboeid.

Onder invloed drank en drugs

Hij werd overgebracht naar het bureau. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van drank en drugs. Het mes, de wapenstok, een aantal XTC-pillen en een geringe hoeveelheid poeder die bij de man zijn aangetroffen, is in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek en verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *