Nieuws

Update: Kindje gewond na aanrijding met busje in Tussen de Vaarten

Woensdagmiddag om kwart voor vijf heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een kindje, naar verluid een 5-jarig meisje, en een busje. Dit gebeurde in de Pieter Brueghelstraat in Tussen de Vaarten Noord. Voor de hulpverlening werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Deze is op het grasveld aan de Tussenring geland. Het kindje werd tijdens het oversteken aangereden en kwam op straat terecht.

Nadat eerste hulp was verleend en het slachtoffertje gestabiliseerd, werd zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van de traumaheli is met de ambulance meegegaan. De politie heeft na het ongeval uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Het is onbekend hoe het slachtoffertje er nu aan toe is.

Update donderdag 12 juni:
Rond 16.40 uur stak het meisje over en werd niet gezien door een 51-jarige automobiliste uit Almere, mogelijk vanwege een foutgeparkeerde auto op de stoep. Ze werd aangereden en raakte hierbij zwaargewond aan onder andere haar been en arm. De toestand van het meisje is stabiel en gaat de goede kant op, aldus de wijkagent op Facebook. De onderzoekssporen zullen vandaag door de gemeente worden verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *