Persberichten

Drie aanhoudingen voor heling diesel

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Donderdagavond 12 juni zijn drie mannen aangehouden op verdenking van heling van diesel.

Rond 17.30 uur zagen agenten een verdachte situatie op de Oostvaardersdijk. Zij zagen dat drie mannen jerrycans aan het uitwisselen waren tussen twee auto’s. De voertuigen reden daarna weg en werden door de agenten in de gaten gehouden.

De auto met daarin een een 38-jarige man uit Lelystad stopte bij een woning aan de Lagune in Lelystad. Hier troffen agenten verschillende jerrycans, gevuld met diesel, aan in de auto. De andere auto, met daarin twee 39-jarige mannen uit Almere, stopte bij een woning aan het Enschedepad in Almere. Bij deze woning werden twee vaten met daarin 200 liter diesel en zes vaten met 20 liter diesel aangetroffen.

Agenten hebben de drie mannen aangehouden voor heling van diesel. Alle vaten en jerrycans met inhoud zijn in beslag genomen. Politie onderzoekt in samenwerking met douane de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *