Persberichten

Vier inbrekers betrapt bij opslagboxen, één persoon aangehouden

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Maandag 5 mei heeft de politie een inbreker aangehouden op de Koningsbeltweg.

Rond 22:55 uur kreeg de politie melding dat iemand inbrekers op heterdaad had betrapt bij opslagboxen aan de Koningsbeltweg. Vier inbrekers renden weg, van wie er één tegengehouden kon worden. Deze werd overgedragen aan agenten die arriveerden. Bij verschillende boxen was ingebroken. De andere drie verdachten waren mogelijk met een zwarte auto weggereden vanaf het tankstation. Bij de boxen stond een voertuig met gestolen kentekenplaten en inbrekerswerktuigen. Deze zijn in beslag genomen.

De verdachte, een 32-jarige Amsterdammer, is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie is nog op zoek naar de andere drie en vraagt getuigen, of mensen die meer weten van deze inbraak, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *