Nieuws

Motorrijder onderuit bij mobile flitser Buitenring

Op de Buitenring is vrijdagavond om kwart voor acht een motorrijder onderuit gegaan en gewond geraakt. Op de Buitenring stond ter hoogte van de brug over de Lage Vaart een politiepost die een controle aan het uitvoeren was. Deze post maakte deel uit van een grote controleactie in Almere Buiten. Op het moment dat de motorrijder de controlepost in de richting van Almere Buiten voorbij reed ging deze onderuit. De bestuurder kwam in het gras van de middenberm terecht, terwijl zijn motor tientallen meters verderop op de rechter rijstrook tot stilstand kwam.

De Buitenring werd richting Almere Buiten afgesloten ten behoeve van de hulpverlening. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel op de wervelplank geïmmobiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. De aard van de verwondingen is niet bekend. Nadat de motor door agenten aan de kant was gezet kon het verkeer weer over de linker rijstrook verder rijden. De motor werd even later door een bergingsbedrijf meegenomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *