Nieuws

Middelbrand in flatgebouw Diagonaal, wietplantage aangetroffen

Dinsdagavond om negen uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een flatgebouw aan de Diagonaal in het winkelcentrum. In een appartement op de vijfde verdieping was een flinke brand uitgebroken. Gezien de omstandigheden werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’. De brand was in eerste instantie moeilijk te bereiken. Met een stormram werd de deur van de woning geopend. In de woning bleek een wietplantage te zitten. Meerdere bewoners van de betreffende verdieping moesten tijdelijk hun woning uit. Met de hoogwerker werden er slangen naar boven gebracht en gekeken of er nog mensen in de woningen waren. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De politie zal nader onderzoek doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *