Nieuws

Man ernstig gewond na val van hoogte

Om half twee vanmiddag is er een ernstig ongeval gebeurd in een bedrijfspand aan de Neonweg in Almere Poort. Hierbij is een stukadoor van een heftruck gevallen. De man is later in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel onderweg naar het ziekenhuis opgewacht. Ze zijn daarna onder begeleiding van de arts naar het ziekenhuis gereden. De Technische Recherche heeft de plaats van het ongeval vastgelegd en de andere medewerkers zijn het bureau gegaan voor een verklaring.

2 gedachten over “Man ernstig gewond na val van hoogte

  • Hoe gaat het met de situatie van de man die gevallen is. Hoe is hij gevallen want het ziet er niet goed uit. Dat zal zijn werkgever wel aardig kosten ivm letselschade

    Beantwoorden
  • Beste mensen het gaat heel goed met onze mannetej die van hoogte gevallen zijn op eerste stantie moet hij beter woorden daarna gaan wij met schadevergoeding en dergelijks beginnen tegen zijn werkgever.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *